skip to Main Content

Verzekeraars, verzekeren, verzekeringen

Iedereen wil bij schade goed verzekerd zijn, maar niemand wil er verder veel tijd aan kwijt zijn. Maar omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, en het daar jammer genoeg niet altijd blijft zitten, is het toch verstandig om goed na te denken over je verzekeringen. Over de risico’s die je zelf wilt en kunt dragen. En de risico’s die je financieel wilt of moet afdekken (een aantal verzekeringen zijn namelijk wettelijk verplicht). Het vergelijken van de verschillende aanbieders, dekkingen en tarieven levert de beste informatie op. Bij Habithuis weet Van Egmond Van Hirtum alles over verzekeringen. En wat ze – heel af en toe – niet weten, vragen ze voor je na.

We zijn thuis in:
Particuliere verzekeringen

Zorgverzekering
Autoverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering
Aansprakelijkheidsverzekering
Reisverzekering

Annuleringsverzekering
Fietsverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Ongevallenverzekering
Recreatieverzekering (boot | caravan)
Pensioen | Lijfrente | Koopsom

Zakelijke verzekeringen

En ook voor zakelijke verzekeringsproducten, bedrijfsmatige verzekeringen, kun je bij ons terecht. Denk aan bedrijfsautoverzekering, arbeidsongeschiktheid, zakelijke rechtsbijstand, bedrijfsaansprakelijkheid, etc.

van-egmond-v3

Wil je verzekerd zijn van het juiste advies? Zoek je de beste verzekering voor jouw situatie? Van Egmond van Hirtum staat voor je klaar! Lees meer…

Back To Top