skip to Main Content
over-habithuis2

Habithuis is het huis van Makelaars, Verzekering & Financiering. Onder het dak van Habithuis hebben Van Egmond Van Hirtum, Max Sedelaar Makelaars, Freek Hypotheek en Regiobank samen de krachten gebundeld.

Jawel. Alle expertises onder één dak. Hier geloven we in ‘Ruimte om te Leven’. Voor ál onze klanten. Dus ook voor jou.

Door jarenlange intensieve samenwerking van aanvullende en versterkende expertises vonden we het de hoogste tijd om de bundeling van onze krachten een eigen naam, een eigen gezicht, te geven: Habithuis.

Omdat we allemaal hard werken om onze gezamenlijke klant optimaal te kunnen helpen.

Omdat we denken en doen vanuit één visie en één gedeeld doel; jou het allerbeste product, met de allerbeste service voor een eerlijke prijs te bieden.

Omdat de ‘bewoners’ van het Habithuis-huis hetzelfde DNA hebben: kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid. Dat zijn onze bouwstenen.

Omdat we dichtbij jou, onze klant, willen staan.

Omdat we geloven dat onafhankelijk en deskundig advies over wonen, geldzaken en verzekeringen, helpt om de beste keuzes te maken.

Omdat we onze klanten graag helpen om zorgenvrij te kunnen leven. Zo kunnen zij zelf invulling geven aan hun eigen unieke ‘Ruimte om te Leven’.

Omdat we met elkaar nog beter in staat zullen zijn om onze klanten op specifieke onderwerpen en op algemene onderdelen, optimaal te adviseren

We denken en doen vanuit één visie en één gedeeld doel voor al onze klanten. We luisteren, denken mee, leggen zaken begrijpelijk uit: daar zijn wij van, daar zijn we voor. Dat kunnen we goed en doen we graag. Doordat we met elkaar Habithuis zijn kunnen we snel schakelen, goed adviseren en adequaat anticiperen.

Habithuis is de samentrekking van de woorden ‘Habitat’ en ‘Huis’. Habitat is de naam voor het natuurlijke woongebied van een leefgemeenschap. Een thuis waar het prettig en veilig is om te verblijven: dus ruimte om te leven. Dat heeft ons geïnspireerd om Habitat op te nemen in onze verbindende naam. Kortom; wij zijn Habithuis.

Nee hoor! Binnen Habithuis zijn we allemaal zelfstandig opererende bedrijven. Met elkaar bieden we een volledig marktportfolio: makelaardij, verzekeringen, hypotheekverstrekking en andere geldzaken. Je kunt ons direct blijven benaderen onder onze eigen namen, zoals altijd. Maar we presenteren ons nu ook samen onder de vlag van Habithuis. We denken en doen vanuit één visie en één gedeeld doel voor al onze klanten; het allerbeste product, met de allerbeste service, voor een eerlijke prijs. Habithuis is met elkaar, voor elkaar!

Als klant kun je blijven rekenen op de persoonlijke aandacht die je van ons gewend bent. Of je nu Van Egmond Van Hirtum klant bent of klant bij RegioBank, Max Sedelaar of Freek. Daar verandert niets aan. Doordat we nu ook onder één noemer (Habithuis) werken zijn we gewoon nog beter in staat om jou snel en goed te helpen. Wat wel is veranderd, is de gevel van ons pand aan de Keyserswey 101: daar prijkt nu ook trots ons gezamenlijke Habithuis beeldmerk.

We nodigen je graag uit om een kijkje in ons Huis te nemen. Heb je een vraag, een opmerking of een tip; laat het ons graag weten. Voel je thuis, voel je Habithuis!

Back To Top