skip to Main Content

Makelaars van Habithuis

Een huis kopen of verkopen doe je normaal gesproken maar een paar keer in je leven. Een spannend én belangrijk proces. Van de zoektocht op Funda tot taxatie, van financiering tot vraagprijs, van onderhandelen tot de opleverdatum. Binnen Habithuis staan de makelaars van Van Egmond Van Hirtum en Max Sedelaar voor je klaar om je daarin persoonlijk en goed te begeleiden.

Habithuis voor je huis

van-egmond-v3

Van Egmond Van Hirtum Makelaars in Noordwijk | Katwijk…

dichtbij, deskundig, persoonlijk en professioneel. Werken met extra opties om de verkoop van jouw woning tot een succes te maken. Van ‘verkoopstyling’ tot actieve inzet van social media als verkoopkanaal. Kijk en lees wat Van Egmond Van Hirtum voor je kan betekenen bij de aankoop of verkoop van je woning.

max-sedelaar-v2

Max Sedelaar Makelaars in Voorhout…

al tientallen jaren een zeer bekende naam in de regio. Kennis, ervaring en persoonlijke aandacht staan centraal. Met deskundig advies over de verkoopprijs en de presentatie van de woning. Kijk en lees wat Max Sedelaar voor je kan betekenen bij de aankoop of verkoop van je woning.

Voor welke makelaar je ook kiest; wij van Habithuis wensen je heel veel geluk met de aankoop of verkoop van je woning. Voel je thuis, voel je Habithuis!

Back To Top