skip to Main Content

Gefeliciteerd!

Je bent ingeloot voor een woning in De Horn. Er breekt een tijd aan waarin je veel beslissingen moet nemen. Daar komt veel bij kijken. Vragen waar je rekening mee moet houden, zijn onder andere:

 • Wanneer moet ik beslissen of ik de woning ga kopen?
 • Met welke bedrag aan meerwerk moet ik rekening houden?
 • Hoeveel tijd krijg ik om mijn hypotheek te regelen?
 • Wat doe ik met mijn eigen huis? Verkoop ik het nu of later?
 • Kan ik de gunstige aflossingsvorm van mijn huidige hypotheek meenemen?
 • Kan ik mijn huidige hypotheek zonder boete aflossen?
 • Wat worden mijn nieuwe maandlasten?
 • Moet ik weer een nieuwe hypotheek aan gaan voor 30 jaar?

Wij nodigen je uit voor een persoonlijk en ontspannen gesprek waarin wij je graag helpen met het beantwoorden van deze vragen. Samen met een bekwaam financieel adviseur en ervaren makelaar bekijken we jouw mogelijkheden.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een vrijblijvend gesprek te plannen!

Neem contact op!

Cookies

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacy en cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op je pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. U kunt hier bepalen of u bepaalde cookies wil uitzetten.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Voor het goed functioneren van deze website gebruiken we deze technische noodzakelijke cookies.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Accepteer geen cookies (behalve de noodzakelijke)
Accepteer de cookies
Back To Top