skip to Main Content
Zomaar Een Dagje In De Kerkstraat 4B (Regiobank Rijnsburg)

Zomaar een dagje in de Kerkstraat 4B (Regiobank Rijnsburg)

Hoi, ik ben Caroline, je kunt mij vinden in de Kerkstraat 4B, hier bevindt zich Regiobank Rijnsburg, onderdeel van Habithuis.

Ik krijg vaak de vraag van klanten en collega’s, is het niet eenzaam, stil  zo de hele dag alleen in je kantoor? Mijn antwoord!  Echt niet. Klanten lopen spontaan bij mij naar binnen.  Ze zijn heel verbaasd als we gezellig met een kopje koffie erbij hun zaken gaan bespreken. Het is net een grote huiskamer bij mij.

Zo had ik pas een echtpaar die wilde overstappen van bank.  Zij waren heel verbaasd over de persoonlijke service.  Bij ons kiest de klant hoe hij/zij wil bankieren. Deze mensen waren heel blij met de persoonlijke aandacht, en het zomaar naar binnen kunnen lopen, ook zonder afspraak.

Deze maand hebben wij een leuke vakantiecampagne. Spaar je € 750,– op een Regiobank Spaarrekening dan ontvang je deze gezellige & waterdichte vakantietas! Sparen is en blijft belangrijk. Er is een ontwikkeling gaande die bij steeds meer mensen doordringt: consumenten moeten steeds meer zelf betalen. En de fiscale tegemoetkomingen van de overheid nemen steeds meer af. Denk bij voorbeeld aan:

  • Financieren van de studie van de kinderen
  • De inkoop van zorg
  • De aanvulling op pensioen
  • De aankoop van eigen woning
  • De aflossing van hypotheken

Ook sparen  voor leuke dingen blijft belangrijk. Denk aan een nieuwe caravan of een heerlijke vakantie met het hele gezin. Ik help je graag met het kiezen van  de juiste spaarrekening die past bij jouw spaardoelen.  Dus kom ook eens langs in de Kerkstraat 4B , en ervaar zelf de persoonlijke service.

Caroline, jouw persoonlijke Regiobank adviseur

Back To Top