skip to Main Content
Zo Ben Je Rustig Aan Het Werk, En Zo Staat De Wereld Ineens Op Zijn Kop.

Zo ben je rustig aan het werk, en zo staat de Wereld ineens op zijn kop.

Het overkwam een goede relatie van ons, Richard de Koning Hoveniers. Een medewerker van hem raakte tijdens zijn werkzaamheden betrokken bij een ongeval met dodelijk afloop van één van de betrokkenen. Verschrikkelijk en geen woorden voor te vinden.

‘Alles komt in één keer op je af. Het verdriet, de wanhoop, de onzekerheid. Een verschrikkelijke tijd voor de nabestaanden’, aldus Richard.

Je krijgt naast het verdriet ook te maken met allerlei andere zaken. Zo volgt er een politieonderzoek, moet de verzekeraar ingeschakeld worden en krijg je te maken met veel vragen die die vanuit verschillende hoeken op je afkomen.

Richard; ‘een situatie die we allemaal liever voorkomen, echter kom je er zo ineens toch voor te staan’.

Ik mocht Richard bij dit moeilijke traject met raad en daad bijstaan. Denk dan met name aan het coördineren van de schadeafhandeling waar veel bij komt kijken. Maar ook het met elkaar delen van de emoties heb ik als bijzonder waardevol ervaren. Ik denk dat ieder mens, hoe moeilijk de situatie ook is, graag een positief verschil wil maken. Je kunt het verdriet niet overnemen, wel kun je proberen er voor de ander te zijn.

Warme groet,

Jacco

Back To Top