skip to Main Content
Van Egmond Van Hirtum Al 12,5 Jaar Bij Elkaar!

Van Egmond Van Hirtum al 12,5 jaar bij elkaar!

Vragend keken we elkaar voor de laatste keer aan. Nu ging het erom, want deze handtekeningen zouden alles doen veranderen. Overtuigd van de juiste stap werden de handtekeningen, onder het toeziend oog van de notaris, gezet. Van Egmond Van Hirtum was een feit. Precies 12,5 jaar geleden formaliseerden we onze plannen om te komen tot een financiële dienstverlener in de gemeente Katwijk. De assurantie-expertise van Van Egmond, de makelaardij van Van Hirtum en de financieringen van De Hypotheekshop. Als voorloper van de gemeentelijke fusie welke nog moest plaatsvinden.

Terugkijkend is er geen enkel moment geweest waarop ik twijfelde of we de juiste stappen hadden gezet. Zoals het gaat hebben we goede jaren met minder goede jaren afgewisseld. De crises, welke in onze branche er hard inhakte, heeft geleid tot uitdagende keuzes. Echter, we zijn er beter uitgekomen. Met mooie panden aan de Keyserswey, Kerkstraat en de Componistenlaan en de hoogwaardige dienstverlening, zorgen Van Egmond Van Hirtum, Freek, Max Sedelaar en Regiobank elke dag weer voor tevreden en blije klanten. Inmiddels onder de vlag van Habithuis, zodat ook Love2style (woon- en verkoopstyling) en Tax-it (taxaties) bekender gaan worden.

De komende 12,5 jaar gaan we hard aan de slag om de dienstverlening voor u nog beter en makkelijker te maken. Binnenkort hopen we u te verrassen met een aantal nieuwe ontwikkelingen.

Jasper van Van Egmond Van Hirtum

Back To Top